Çfarë kanë kërkuar shqiptarët më shumë në Google këtë vit? Pikërisht atë që po mendoni

Është pothuajse fundi i vitit dhe shumë njerëz bëjnë një rezyme të gjithë ngjarjeve kryesore që kanë ndodhur këtë vit.

Edhe Google bën një rezyme të gjërave që janë kërkuar më shumë në botë.

Po në Shqipëri çfarë është kërkuar më shumë?

Sipas të dhënave të publikuara nga Google, shqiptarët kanë kërkuar më shumë për dukurinë natyrore të tërmetit dhe historikun e tij.

Prej shtatorit dhe sidomos pas tërmetit të fuqishëm të 26 nëntorit, tematika e tërmetit ka qenë ndër më të diskutuarat në Shqipëri dhe, me sa duket, edhe ndër më të kërkuarat në Google.

Më poshtë po ju sjellim një listë të gjërave, për të cilat interesi në botë ka qenë më i madh.

Kërkimet më të shpeshta:

1. Disney Plus

2. Cameron Boyce

3. Nipsey Hussle

4. Uragani Dorian

5. Antonio Broën

6. Luke Perry

7. Avengers Endgame

8. Game of Thrones

9. iPhone 11

10. Jussie Smollett

Njerëzit më të kërkuar:

1. Antonio Broën

2. Jussie Smollett

3. James Charles

4. Kevin Hart

5. R. Kelly

6. 21 Savage

7. Lori Loughlin

8. Jordyn Ëoods

9. Bryce Harper

10. Robert Kraft

Këngët më të kërkuara:

1. “Old Toën Road”

2.”7 Rings”

3. “Shalloë”

4. “Sunfloëer”

5. “Truth Hurts”

6. “Lose You to Love Me”

7. “Sicko Mode”

8. “Thank u, next”

9. “Act Up”

10. “Bury a Friend”

Filmat më të kërkuar:

1. Avengers Endgame

2. Captain Marvel

3. Joker

4. Toy Story 4

5. Lion King

6. It Chapter Tëo

7. Frozen 2

8. Once Upon a Time in Hollyëood

9. Midsommar

10. Scary Stories to Tell in the Dark