Blogerja e thotë troç: Vajza 15-16 vjeçare japin trupin për të bërë…

Në emisionin “Opinion”, mbrëmjen e së martës është diskutuar mbi problemet që prekin jetën e të rinjve sot. Blogerja Siverjona Kuqi u shpreh ndër të tjera se një problematikë e prekshme e ditëve tona ëshë modeli i vajzave që synojnë të arrijnë të mira materiale pa punuar. “Sipas këndvështrimit tim këto vajza do t’i ndaja në dy grupe kryesore. Janë vajzat që kanë një pikësynim të qartë për të arritur në pikën X. Meritokracia nuk është se funksionon në Shqipëri. Dhe për këtë duhet një çelës që të hapet një derë. Dhe kjo lidhet ngushtë me vajzat që e bëjnë këtë ëndërr realitet, në mundësinë e sponsorit. Nëpëmjet një njeriu të pushtetshëm ose të pasur, e bëjnë ëndrrën realitet.

Tek grupi i dytë janë pikërisht ato vajza që nuk duan as punë, as shkollë dhe jetojnë gjithë jetën e tyre kot. Dhe për më tepër bëjnë gjithçka për një çantë një “i Phone”, për një xhup, një makinë. Ti jep diçka në këmbim, që lidhet kryesisht me trupin tënd. Janë vajza që duan të bëhen të pasura brenda natës. Dhe që në moshë të hershme 15-16 vjeç”, – u shpreh blogerja./Opinion