Sunday , December 4 2022

Blero dhe Afrona i japin fund martesës? Ja dyshimet që ngrejnë fansat

Çifti Blero-Afrona ka qenë dhe vijon të mbetet mjaft i komentuar. Mirëpo, së fundmi janë ngritur dyshimet e mëdha për një ndarje mes dyshes.

Nëse vëmë re me kujdes profilet e tyre në Instagram, do të shikoni se që të dy i kanë fshirë të gjitha fotot që kanë publikuar më herët me njëri tjetrin.

Mirëpo, që të dy e ndjekin njëri tjetrin në Instagram.

Vallë, ç’po ndodh mes tyre? Madje edhe ndjekësit e kanë vënë re këtë detaj dhe janë shqetësuar nëse dyshja i ka dhënë fund martesës.

Advertisement