“Bëmë mama të të ngjaj”, njihuni me vajzën bukuroshe të Mira Konçit dhe Shpëtim Saraçit

Këngëtarja e njohur Mira Konçi dihet se prej vitesh jeton së bashku me familjen e saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ajo eshtë një ndër zërat dhe imazhet më të ëmbla të viteve ’90, bashke me bashkeshortin mirepo sa herë e sheh duket se koha ka ndaluar për të.

Era Saraçi është vajza e ciftit Mira Konçi dhe Shpëtim Saraçit, e cila njësoj si e ëma rezaton një mirësi në fytyrë dhe shume e bukur ne tiparet e jashtme.

Foto e saj e fundit në Instagram ku ndodhet në Tiranë është pëlqyer dhe shpërndare shumë nga ndjekësit e bukuroshes.

Era u bë vitin e shkuar pjesë e medias shqiptare pas diplomimit të saj në Colby College, në SHBA

Keto jane disa fotot te bukura te saj me familjen Saraci