Balla: Operacion humanitar në ndihmë të familjeve në nevojë në Librazhd

Bashkë me Kastriotin takuam ekipin e djemve dhe vajzave të palodhur?? që po administrojnë rrjetin e Operacionit humanitar në ndihmë të familjeve në nevojë në Librazhd.

Gjatë këtij operacioni humanitar duhet të tregojmë vëmendje të shtuar sidomos ndaj moshës së tretë duke plotësuar të gjitha nevojat që ata kanë, në mënyrë që të mos dalin nga shtëpitë për asnjë arësye.

? NE VAZHDOJMË, ME MENDJE E ME ZEMËR, PËRDITË, PAPUSHIM, USHQIMIN E REZISTENCËS PËR EKZISTENCË, DERI SA TË DALIM NGA KJO LUFTË E EGËR QË KËRCËNON QINDRA E MIJËRA JETË SHQIPTARE.

? PËR NE ATDHEU ËSHTË NJË DHE ÇDO SHQIPTAR ËSHTË FAMILJA JONË SOT MË SHUMË SE KURRË. ASKUSH QË KA REALISHT NEVOJË NUK DO MBETET VETËM, DUHET VETËM DURIM DHE RESPEKTIM TË RREGULLAVE TË MBROJTJES.

? SHQIPËRIA DO TA FITOJË LUFTËN DHE ATA QË SHAJNË E MALLKOJNË DO T’I MOHOJNË ATO QË THONË SOT

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤