Aktori Xhevahir Zeneli tregon cfarë ndodhi në Amerikë: U ndava nga gruaja, sepse…

Ai eshte nje nga aktoret me te mire te humorit ka qene dhe mbetet nje ikon e humorit. Xhevahir Zeneli iu rikthye spektaklit të humorit “AlPazar”. Zeneli jetoi për disa kohë në Amerikë, atje ku familja e tij vazhdon të jetojë aktualisht. Ai tregoi se ishin fëmijët e tij ata që kërkuan që babi i tyre ti rikthehej aktrimit, ndërkohë që bashkëshortja e tij ka zgjedhur të qëndrojë në Amerikë me djemtë e tyre.

“Unë kam dy djem të mrekullueshëm, Sardin dhe Anxhin. Ata kur u shkolluan të dy më dhanë leje të kthehesha sërish në profesionin tim. Ime shoqe nuk donte, donte të ndiqte jetën e atyre dhe bëmë këtë zgjidhje. Djemtë janë 28 dhe 26 vjeç”, tha Zeneli. Ne i urojme dite te bukura Xhevahirit dhe plot xhevahire ne artin e tij te bukur.