A i takoi prindërit e Ilnisës pas doli nga shtëpia? Meritoni shtang me përgjigjen: Kemi vendosur që…

Në post “Big Brother VIP3” u diskutua mbrëmë rreth debateve dhe situatave të krijuara brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Por jo vetëm kaq, pasi Ledion Liço ngacmoi pak çiftet e krijuara në këtë edicion të tretë të reality show-t.

Ilnisa Agolli dhe Meriton Mjekiqi u shprehën se janë të lumtur, por që kanë vendosur që t’a ruajnë anën e tyre private.

Të pyetur nga Liço nëse kanë takuar prindërit e njëri-tjetrit, Meritoni u përgjigj: “Kemi vendosur që m’i ruajtur gjërat shumë private”.

Ledioni: Juve çifti i dashuruar, kemi ndonjë lajm, keni qenë në ndonjë farmaci së fundmi?

Meritoni: Në fakt jemi shumë të lumtur

Ledioni: Dukeni, ore dukeni më të lumturit në botë

Meritoni: Kemi rënë dakord që të ruajmë pak anën tonë private. Kemi planet tona, duke filluar që nga planet e punës që i kemi, po ashtu edhe te pjesa e jetës tonë që janë ditore.

Ledioni: E ke takuar mamin apo babain e Ilnisës dhe anasjelltas?

Meritoni: Kemi vendosur që m’i ruajtur gjërat shumë private

Meritoni: Po private është edhe familja