A e dini se çfarë kanë të përbashkët një këpucë dhe një laps?

Jo të gjithë e besojnë, por testet psikologjike mund të vërtetojnë lehtësisht sa inteligjentë dhe të zgjuar jeni. Më i fundit, paraqet një këpucë dhe një laps. Ajo çfarë ju duhet të bëni është të gjeni se çfarë të përbashkët kanë këto dy sende me njëra-tjetrën. Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Si lapsi ashtu dhe këpucët lënë pas një gjurmë të pranisë së tyre. /abcnews.al