A beni edhe ju pjesë? Vetëm gratë me këto karakteristika, e gjejnë dashurinë e vërtetë

Sipas faqes së njohur të takimeve të IllicitEncounters.com burrat bien në dashuri me gra që kanë karakteristika të caktuara. Nuk është e mjaftueshme të kesh një trup dhe një fytyrë të bukur, e vërteta është se ndikimi vizual nuk është aq i rëndësishëm sa mund të mendohet.

Për të krijuar më në fund një ide të qartë se çfarë pëlqejnë vërtet burrat, zbuloni se çfarë zbuluan atë vetë kur u pyetën. Një buzëqeshje? Një palë takë të lartë? Forma të plota? Çfarë i godet saktësisht meshkujt?

1- Burrat i duan gratë që janë të vetëdijshme dhe dinë çfarë dëshirojnë nga jeta e tyre. Aftësia për të parë gabimet e veta dhe për të mësuar prej tyre, duket të jetë shumë tërheqëse për një burrë.

2- Një grua që di të ringrihet në këmbë dhe të rinisë pas vështirësive është gjithashtu shumë tërheqëse.

3- Edhe një grua e guximshme përfshihet në listën e tipareve tërheqëse!

4- Po ashtu duhet të jetë një grua që tregon vetëbesim.

5- Përveç IQ, edhe Inteligjenca Emocionale është shumë e rëndësishme për burrat.

6- Duhet të jetë një grua e matur dhe e përgjegjshme, një burim tjetër i shkëlqyer për burrat.

7- Burrat nuk i refuzojnë kurrë gratë që kanë cilësinë e të diturit, se si të dëgjojnë dhe këshillojnë.

8- Për të kompletuar figurën e gruas së përsosur, ajo duhet të dijë ta pëlqejë burrin e saj, ta njohë vlerën e tij dhe ta çmojë.

9- Gjithashtu duhet të jetë një grua me mjaft iniciativë.

10- Duhet të ketë dozën e duhur të mençurisë dhe sensit të aventurës. / meb.al