Monday , October 3 2022

Farmacistja shqiptare shpallet Miss Gjermania: Jeta ime ka ndryshuar, kam marrë shumë oferta (Foto)

Arlinda Prenaj me profesion është farmaciste, por ja ka dal që të triumfojë në Gjermani në fushën e modelingut. Ajo ka rrëmbyer dy herë kurorën e të bukurës.

Farmacistja shqiptare shpallet Miss Gjermania: Jeta ime ka ndryshuar, kam

Në një lidhje me Skype për “ABC e Mëngjesit”, Arlinda ka treguar hapat e parë se si u bë modele.

Farmacistja shqiptare shpallet Miss Gjermania: Jeta ime ka ndryshuar, kam

“Në vitin 2019 isha duke realizuar këngën time të parë dhe isha bashkë me babin. Takuam një shokë të tij, i cili na pyeti që çfarë po bëni aty? Ne i thamë që po kërkojmë një person që të na bëjë klipin. Ai menaxhonte modelet dhe më pyeti nëse kisha tentuar të bëhesha modele. Unë i thash jo, se nuk më kishte shkuar në mendje të bëhesha modele”, tha ajo.

Farmacistja shqiptare shpallet Miss Gjermania: Jeta ime ka ndryshuar, kam

Më tej, bukuroshja rrëfeu edhe vështirësitë që ka hasur në Gjermani, por që në fund edhe pse e re, ka arritur të krijojë një imazh.

Farmacistja shqiptare shpallet Miss Gjermania: Jeta ime ka ndryshuar, kam

“Për mua çdo gjë ka qenë rastësi në Gjermani. Shoqëria dhe prindërit më kanë thënë, okay, provoje një herë se nuk humbet gjë. Ka qenë shumë vështirë gjithçka se ora dy e natës bënim foto dhe në katër duhet të ishim zgjuar gati herët. Jeta ime ka ndryshuar se më përpara kam qenë thjesht Arlinda Prena një farmaciste, ndërsa tani më njohin të gjithë, kam marr shumë oferta”, u shpreh Arlinda.

Farmacistja shqiptare shpallet Miss Gjermania: Jeta ime ka ndryshuar, kam