Monday , August 15 2022

Gabimi i zakonshëm që bëjnë shumica e njerëzve kur hanë picën

Është fakt se pica është pjata e preferuar për të parë një ndeshje futbolli ose për një natë me miqtë. Pica në versione të ndryshme shoqëron shumë momente të jetës sonë dhe pakkush mund t’i rezistojë.

Megjithatë, a e dini se mund të mbani fetën e gabuar të picës për kaq shumë vite? Ka një mënyrë për të parandaluar që përbërësit të bien majtas dhe djathtas kur jeni duke ngrënë picën tuaj.

Fotoja e mëposhtme do t’ju ndriçojë. Duhet ta mbani në atë mënyrë që të krijojë një kthesë nga brenda për të mbajtur djathin e shkrirë dhe për të mos rënë të gjithë përbërësit nga brumi.