Vijojnë shpërndarjet e ndihmave në Cërrik, Salla: Jemi pranë jush çdo ditë/ Kërkesa e pazakontë

Bashkia e Cerrikut është gjendur cdo ditë në terren per të ndihmuar me pako ushqimore, dhe ilace familjet në nevojë, pensionistët dhe të moshuarit e vetmuar në kuadër të situatës së krijuar nga COVID-19. Vetë kryebashkiaku Andis Salla, është gjendur pranë personave ne nevoje ndërkohë që shprehet se operacionet humanitare do të vijojnë edhe në ditët në vijim.

➡️Pa u ndalur çdo ditë, me përkushtim dhe seriozitet misionin tonë humanitar. Po bëjmë të pamundurën për të mbështetur ato familje dhe individ që kanë më shumë nevojë, prandaj ju lutem vetëm durim, durim, durim….

??Mos shaj e mallko nëpër rrjete sociale, por bashkohu dhe na ndihmo në këtë nismë!

??JU LUTEM DURIM??

#QëndroNëShtëpi

#KujdesuPërVeten

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤️

#BashkiaCërrik