Shqepin çatinë e banesës/ Grupet e OSHEE-së habiten nga ajo që zbulojnë në Elbasan, ja shpikja e qytetarit për të…(Video)

Edhe pse pati qindra arrestime, procedime dhe fushata te tera per te ndergjegjesuar qytetaret per te mos vjedhur energjine elektrike, ka ende persona te guximshem dhe ndoshta në hall qe perfundojne tek vjedhja e energjisë përmes formave te tjera.

Një rast që ka çuditur edhe vetë grupet e OSHEE-së në terren është publikuar në rrjetet sociale. Në Elbasan, një familje kishte menduar ta fshihte lidhjen e dytë në tjegullat e çatisë.

“Vjedhja e energjisë elektrike po realizohet në forma më të kamufluara. Rasti tregon qartë “shpikjen” për të fshehur lidhjen e dytë”, shkruan OSHEE në Instagram.

/DRONI.al/