Qytetarë! Bashkia Elbasan ka një njoftim të rëndësishëm

Njoftim

Shoqeria Ujesjelles Kanalizime Elbasan gjate ketyre diteve te veshtira ka qene në gadishmëri të plotë dhe per te siguruar nje sherbim sa me te mire per te gjithe klientet e saj. Duke ju falenderuar per mirekuptimin dhe bashkepunimin, rikujtojme te gjithe klientet e Shoqerise Ujesjelles Kanalizime Elbasan se pagesat e faturave te ujit te pijshem do te kryhen prane arkave te Shoqerise nga dita e hene deri ne te premte ne oraret 07:00 -12:00.

Lutemi te gjithe klientet te paraqiten me maska mbrojtese dhe doreza,si dhe te ruajne distancat e percaktuara.

Deshirojme tiu rikujtojme se pagesat e faturave te ujit te pijshem mund te kryhen edhe prane sporteleve te Postes Shqiptare, bankat e nivelit te dyte, prane pikave Western Union, Easy Pay dhe AK Invest.