Rezart Veleshnja publikon foton “bio” të Alketa Vejsiut dhe ironizon: Edhe Eminem do ta kishte zili …

Aktori Rezart Veleshnja është futur mes debatit që ka përfshirë moderatoret e njohura Alketa Vejsiun, Xhemi Shehun dhe dy motrat Luana e Marina Vjollca. Pasi Alketa “sulmoi” koleget e saj për mënyrën se si dukeshin më përpara, edhe Rezart Veleshnja publikoi një foto “bio” të saj shumë vite më përpara.

Në foto Alketa duket shumë ndryshe nga ajo që është sot. Ndërsa nuk ka munguar ironia e tij ku shkruan se edhe Eminem do e kishte zili për mënyrën e shpejtë të të folurit.

“Alketa Vejsiu bio. Unë them se Eminem do e kishte zili Alketën për 320 km në orë të të folurit edhe do të ishte krenar ta kishte për bashkëpunim,”- shkroi ai.