Po Saimir i ‘Love Story’, ku dhe me kë e kaloi Shën Valentinin?

Ka qenë një ditë e veçantë e sotmja edhe për “Love Story”. Tani që spektakli ka ardhur pothuaj në fund të tij dhe mbetet vetëm zgjedhja përfundimtare e Saimirit. Nesër mbrëma, nga spektakli do të largohet edhe njëra nga tri vajzat e mbetura për të fituar zemrën e princit të famshëm, por njëkohësisht edhe do të zbulohet se si e ka kaluar Saimiri Shën Valentinin e këtij viti.

Dëbora dhe festa e dashurisë nuk ka kaluar pa vëmendje edhe në shtëpinë me zjarrin e ndezur. Saimiri ka zgjedhur njërën vajzë për një takim sot, ka marrë dhe ka dhënë ndonjë dhuratë apo ka zgjedhur ta kalojë festën me një takim me të tria vajzat?