Monday , March 27 2023

Ndjekësja kritikon ashpër Manjola Nallbanin për pamjet e saj të fundit, por e bija nuk ja lë mangët (FOTO)

Manjola Nallbani është bërë pjesë e revistës “Living” dhe në setin fotografik është shfaqur shumë e kuruar si çdo herë tjetër. Mirëpo fotot e saj nuk janë pëlqyer nga një ndjékëse, e cila ka shfrýtëzuar rastin të kritíkojë këngëtaren e të tjera artiste. “Unë s’jam e këtij mendimi dhe nuk më pëlqejnë pòzat e kësaj…. Shqipëria ka femra egòiste duan të duken gjithkund….mos harroj që pamjet e këtyre janë nën trùkun dhe kurímin e tyre maksímal…kur ka femra shumë natyrale të thjeshta dhe femërore e të ëmbla”, ka shkruar ndjékësja.

Manjola ka vendosur të héshtë, por ka qenë vajza e saj, Megi, që i është kundérpérgjigjur ndjékëses së nënës.

“Nuk prétendoj ta kuptosh, por kjo s’është foto pasaporte që të ketë “thjeshtësi”, është set për koperinë reviste… Nejse, edhe ti pa qenë person publik fare dhe s’të njeh askùsh, nuk i like màngut as rruàzat, as buzëkuqin, as selfiet dhe as profilin publik për pak vëmendje! Është normale që do të zbukùrohesh se je femër, por është tjetër çështje që ka disa gra qe s’ka make up t’ju bëjë derman se ju duket negatíviteti që në shikim, po të paktën mos gjýko ato që duken bukur dhe janë me mentalitet 100 vjet para!”, i është kthýer Megi.

Pas saj ka reàguar edhe Manjola duke u shpréhur se këto janë foto artistike për një kopertinë reviste dhe se nuk kishte si të shfàqej ndryshe në to. Megjithatë ajo nuk e ka zgjàtur më tej këtë çéshtje duke thënë se kush nuk kupton këtë gjë le të vazhdojë me gjýkimet e kota.

“O jeta ime! Njeriu që ndihet plot me veten nuk ja vret sytë shkëlqimi askujt tjetër! Unë natyrisht nuk po dal kështu në rrugë për të blerë presh po janë foto artistike për një koperinë reviste! Në vitin 2020! Dhe jam Artiste! Kush nuk kupton kaq gjë çfarë te thuash përveçse… ky fat na ra!”, shkruan Nallbani.

Advertisement