Friday , March 31 2023

E mbani mend Zhaden te “Kloni”? Ja si duket sot, nuk do ta besoni sa ka ndryshuar

Zhadja nje nga personazhet me te bukur te telenovelave ajo ishte e bukur dhe plot emocion. Ajo rridhte nga nje familje artistesh ku babai i saj është gjithashtu një aktor, ndërsa nëna e saj është kërcimtare dhe ata kane qene gjithmone protagoniste e artit dhe kultures.

Aktorja e bukur ka edhe një vëlla më të madh, i cili është avokat.

Aktorja e njohur ka edhe binjakët Antonio dhe Sofia, dhe babai i tyre është Leonardo Nogueira.

Ja si duket aktorja sot:

Advertisement