Friday , March 31 2023
Foto Arkiva

Zaho dhe Linda me të shkurtra, Edi Rama boton foton familjare nuk mungojnë Rea e Gregu (FOTO)

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka publikuar një foto të ëmbël familjare pak minuta pasi hyri Viti i Ri 20201 me bashkëshorten Linda Rama dhe dy djemtë e tij, Gregun dhe Zahon e vogël, Rama ka zgjedhur buzëqeshjen dhe bashkimin e familjes për të uruar këtë vit që po vjen.

Nuk mungon as Rea, e qeshur si gjithnjë. Në foto bie në sy thjeshtësia në veshje e gjithësecilit, Linda dhe Zaho me të shkurtra, përprenarja e Skënderbeut dhe biblioteka gjigande pas kryeministrit.

Advertisement