Librazhdi asnjë rast me Covid 19, kandari prej guri mbron banorët. Flasin banorët/ Video

Në bashkitë Librazhd dhe Prrenjas referuar të dhënave zyrtare nga Ministria e Shëndetsisë, nuk kemi raportime të pacientëve të prekur me COVID-19.

Nga COVID-19 kanë humbur jetën deri tani 22 qytetarë. Ndërkohë banorët e Librazhdit për Fiks Fare shprehen: