Friday , May 20 2022

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes Maqedonisë së Veriut dhe Universitetit të Elbasanit në fushën e…

Advertisement

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Universitetit të Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”.

Marrëveshja ka për qëllim realizimin e projekteve të përbashkëta, hulumtimeve, ngritjen e kapaciteteve të ekipeve profesionale të palëve, si edhe për mbështetje të ndërsjellë gjatë realizimit të aktiviteteve të përbashkëta.

Advertisement