Friday , May 20 2022

Kjë nënë shqiptare prej 20 vitesh shtron darkën për burrin dhe fëmijët që ia rëmbyen

Advertisement

Një foto e e një nënë është bërë virale në rrjetet sociale duke marrë reagime nga më të shumta. Fotoja paraqet një nëne shqiptare nga Kosova e vila vuan ende pasojat e lùftës duke humbur gjithë familjen e saj, burrin dhe katër fëmijët.

Kjo foto është bërë nga fotografi Artan Korenica, i cili pasi dëgjoi për historinë e saj, se ajo ka ruajtur gjithçka në shtëpi dhe e la atë të paprekur. Fotografi vuri re se ajo prej një kohe të gjatë shërbente darkë për të gjithë personat që humbi, me shpresën se ata do të ktheheshin.

Advertisement