Thursday , May 26 2022

Arbana e Luana nga instagrami marrin shuma marramendëse, surpriza është Tea e Përputhën

Advertisement

Luana paguhet rreth 1200 €. Kryesisht Luana reklamon kremra ose produkte te ndryshme make up-i. Në anën tjetër Arbana Osmani paguhet rreth 1000€ dhe kryesisht janë reklama ushqimesh, duke qenë se të gjithe e dimë edhe pasionin e saj për gatimin. Deri më tani pagat e vajzave të ekranit janë të kuptueshme, por surpriza është Tea e Përputhen.

Tea kerkon 1500€ per postim, te cilin e mban vetem 3 dite ne Instagram. Tea nuk ka nje standard, por poston çdo produkt që i jep të ardhurat. Natyrshem ne keto kushte lind pyetja: me fal Tea po ti kush je? Gjithesesi, sot ne Instagram gjithesecili ja vendos vet shifren postimeve te tij nepermjet numrit te fansave qe ka, keshtu qe jo te gjith kan te njejtin standard.

Advertisement