Thursday , May 19 2022

Skandal në Përputhen/ Mevlani rezulton i martuar në Gjermani

Advertisement

Per te gjithe konkurrentet e Perputhen jane komentuar edhe lidhje jashte programit.

Prej disa kane qene te verteta e disa te tjere i kane mohuar.

Qe ne fillim per Mevlanin eshte folur se eshte i martuar dhe ne fakt kjo eshte e vertete!

Burime të afërta për AfterParty zbulojne se Mevlani në të vërtetë është i martuar në Gjermani me një shtetase gjermane për letra, pra jo me dashuri.

E pra nese eshte keshtu kete e di edhe Lediana keshtu qe nuk eshte ndonje problem per ta.

Advertisement