Monday , May 23 2022

Ja ku do jetë deputet Kryeministri Rama, sapo na e zbuloi….

Advertisement

Damian Gjiknuri sapo na ka zbuluar se Edi Rama do të vijojë të jetë deputet i qarkut të Vlorës, në katër vitet e ardhshme në Parlament. ”Së pari kjo është një çështje që do të trajtohet njëherë tjetër, dhe së dyti fitorja merr më shumë vlerë edhe për hipotezat që ju ngritët.

Edi Rama do të jetë deputet i Vlorës dhe kjo na gëzon, ka dhe për disa një reflektim që ta kuptojnë se zhvillimi vjen me qeverinë Rama, kam pasur në mendje dhe projektet për Vlorën.”, tha Gjiknuri.

Advertisement