Monday , May 23 2022

Përfundon numerimi në Cërrik. Ja si ndahen votat mes partive

Advertisement

Përfundon numerimi në Cërrik, Kzaz 46. Ps 8629 Ps, Pd 4322, Lsi 1224. Në krahasim me 2017 Ps merr rreth 3200 vota më shumë. Kryetari I Bashkisë së Cërrikut ka falenderuar votuesit e Cërrikut, Mollasit, Gostimës, Shalësit dhe Klosit që besuan dhe votuan Partinë Socialiste: i përcjell falenderimet e mia më të përzemërta dhe konsideratën më të lartë, që vendosën të ardhmen e Shqipërisë 🇦🇱 mbi çdo interes partiak! -shkruan Salla

Advertisement