Tuesday , May 17 2022

31,870 vota të pavlefshme deri tani, kryeson Elbasani. Ja sa

Advertisement

Numri i votave të pavlefshme deri tani është 31,870 vota. Qarku më numrin më të lartë të votave të pavlefshme deri tani është Elbasani me 4,892 vota të pavlefshme, i ndjekur nga Fieri me 4,159 vota të pavlefshme dhe qarku i tretë më numrin më të lartë të votave të pavlefshme është Tirana me 4,010 vota.

Qarku me më pak vota të pavlefshme është Gjirokastra me 1,503 vota, ndjekur nga Kukësi me 1,663 që nuk vlejnë.

Qarku i Beratit ka 2,073 vota të pavlefshme, Dibra ka 2,528 vota të pavlefshme, Durrësi ka 1,663 vota të pavlefshme, ndërsa Shkodra ka 2,538 vota. Qarku i Korçës ka 2,818 vota që nuk janë të vlefshme, Lezha ka 1,760 vota të pavlefshme dhe Vlora ka 2,319 vota të pavlefshme.

Advertisement