Friday , May 20 2022

Raportimi/ Si po ecën procesi i votimit në Elbasan deri në këto momente?

Advertisement

Procesi i votimit në qarkun e Elbasanit ka qenë normal deri tani. Ky qark pak ditë më parë përjetoi incidentin më të rëndë të këtyre zgjedhjeve ku si pasojë e përplasjeve një person humbi jeten. Në lidhje direkte nga Elbasani, gazetari Fatmir Popja informoi gazetarët e SCAN Enio Civici dhe Elefteria Zguri se ka një pjesëmarrje masive dhe se partitë politike u janë drejtuar qytetarëve me tone të qeta.

“Ka qenë një proces kryesisht i qetë dhe terësisht normal. Janë më shumë sinjalizime por që nuk është shënuar asnjë incident në të gjithë qendrat e votimit. Edhe partitë politike sot u janë drejtuar qytetarëve dhe kandiatëve me tone të qeta duke u bërë thirrje të kontribuojnë të gjithë për një proces të qetë dhe pjesëmarrje masive në këtë ditë votimi. Elbasani mban një peshë të madhe elektorale” tha Popja.

Advertisement