Sunday , May 22 2022

Nuk vajti në punë për 15 vjet, burri fitoi mbi 538 mijë euro

Advertisement

Një person në Itali akµzohet se ka marrë për 15 vjet rrogë në një spital pa shkuar asnjë ditë në punë. Burri kishte shkuar për herë të fundit në punë në spitalin e CIaccios në Catanzaro në vitin 2005 dhe tani është vendosur nën hétim për mαshtrim, zhvαtje dhe abµzim me detyrën.

Ai raportohet të ketë marrë rreth 538 mijë euro në total edhe pse nuk punoi asnjë ditë të vetme. Për këtë ngjarje, autoritetet po hétojnë dhe 6 menaxherë të spitalit, për të zbuluar se si iu kishte shpëtuar ky rast. Punonjësi ishte me statusin e nëpunësit civil dhe iu caktua një punë në spital në 2005. Ishte në këtë moment, ai ndaloi së shkuari në punë.

Policia gjithashtu e ka akµzuar atë për kércénim ndaj menaxheres së tij për ta ndaluar atë të merrte një masë disiplinorë kundër tij. Më vonë menaxherja doli në pension dhe mungesa e tij e vazhdueshme nuk u vu re kurrë nga pasardhësi i saj ose burimet njerëzore.

Advertisement