Friday , May 20 2022

A është ende me Merin apo u ndanë? Saimiri bën reagimin që s’pritej: Jam i heshtur para…

Advertisement

Pas përfundimit nga “Love Story”, dyshimet ishte të shumta se Saimiri dhe Meri janë ndarë. Nuk dihet se çfarë ka ndodhur mes tyre, por Saimiri ka bërë një reagim të nënkuptuar në rrjetet sociale. Ai ka publikuar një foto të tij të Instagram, krahas së cilës ka shkruar se ka shumë për të thënë, por preferon të qëndrojë i heshtur.

“Me klas është ai që ka shumë për të thënë, por zgjedh të qëndrojë i heshtur para budallenjve”, ka shkruar Saimiri.

Advertisement