Tuesday , May 17 2022

“Kam dyshime se…”. Artan Hoxha befason me deklaratën për E-Albania, ndërhyn Blendi Fevziu: Dikush nga stafi im…

Advertisement

Në emisionin “Opinion”, gazetari Artan Hoxha ka folur për çështjen e nxjerrjes së të dhënave të qytetarëve nga E-Albania. Hoxha shprehet se nuk ka aplikuar asnjëherë në E-Albania, pasi ka dyshime se kush është pronari.

Artan Hoxha: Une nuk kam aplikuar asnjëherë në E-Albania.

Blendi  Fevziu: As unë nuk e kam bërë

Artan Hoxha: Nuk e kam bërë, se kam dyshime se kush është pronari, nuk kam marrë asnjëherë leje dhe, po vë në dyshim se një familjari im ka aplikuar dhe i është dashur karta ime e identietit.

Blendi Fevziu: Dhe unë, mbase ka aplikuar dikush nga stafi im

Advertisement