Monday , May 23 2022

Çfarë ndodhi në takimin mes tyre? Atdheu rikthehet në Përputhen dhe ja thotë troç Sindit

Advertisement

Sindi dhe Atdheu ishin në një takim katër minutash për të sqaruar se si do të shkojë marrëdhënia mes tyre pasi ai u rikthye në Për’Puthen. Djali nga Kosova i tha se nuk ndjente më pasi kishte parë takimet me Locon e Muratin.

Ndërsa Sindi iu përgjigj se po gënjente.

Atdheu: Dua të të jap një përqafim që më ke mbrojtur gjatë gjithë kohës dhe për gjendjen emocionale se kam shumë respekt për ty.

Sindi: Faleminderit për përqafimin

Sindi: Me ne ça do të behet se i kemi lënë si pezull.

Atdheu: Prandaj s’të kam bezdisur më se kam parë pëlqimin që kishe.

Sindi: Edhe ti ke pasur pëlqime të tjera.

Atdheu: Edhe unë vazhdova me takimet e mia, por kur pashë ndjenjat ndaj Muratit dhe Lokos.

Sindi: Vazhdon të kesh pëlqim për mua?

Atdheu: Me çfarë kam parë me Muratin dhe Lokon më ka ik pëlqimi.

Sindi: Pse gënjen?

Atdheu: Jo pse jam duke gënjy.

Sindi: Them ta lejmë gjatë rrugës.

Sindi: Nëse të ftoj në takim do të dalësh me mua? Unë do të dilja.

Atdheu: Pse mendon se do të të refuzoja?

Sindi: E di që nuk do të më refuzoje.

Advertisement