Thursday , May 26 2022

Me cilën artiste do të doje të kaloje një natë? Ish-deputeti i njohur shqiptar habit me përgjigjen e tij

Advertisement

Ai njihet si një ndër analistët që flet më pa ‘doreza’. Bëhet fjalë për ish-deputetin Milaim Zeka, i vili nuk i kursen batuat në çdo djalë të tij televizive. Teksa u pyet se cila deputete e tërheq fizikisht, politikani u shpreh se Dude Balja është një nga gratë më të edukuara dhe më të bukura në parlamentin e Kosovës. “E kom thon bre për Dudën, e kisha lshu gruen, po ajo nuk pranon. Duda është nga njerëzit më të edukuar në parlamentin e Kosovës, shumë e edukume dhe e bukur.

Së fundmi Milaim Zeka është pyetur se me cilën artiste kosovare do të donte të kalonte një natë, ku nuk hezitoi të përgjigjej: “Me të thanë të drejtën, shumë më pëlqen, e kisha kalu jo një natë po një jave, është Yllka Gashi”, u përgjigj ai.

Advertisement