Friday , May 20 2022

“Nuk e ka parë asnjëherë djalin e tij”, ish partnerja e moderatorit shqiptar shokon me deklaratën

Advertisement

Meriton Mjekiqi, moderatori i njohur i emisionit “Gjoni Black” është vënë përballë akuzave të forta nga ish partnerja e tij, e cila me anë të disa statuseve në rrjete sociale ka bërë disa deklarata aspak pozitive.

Egesta, e cila është njëkohësisht edhe nëna e djalit të tij ka vendosur të thotë disa fjalë pas një interviste të moderatorit kosovar, duke u shprehur se ai nuk ka takuar djalin e tij asnjëherë dhe duke i shokuar kështu të gjithë.

Advertisement