Thursday , May 19 2022

Kjo nuk pritej fare/ Ministrja e Arsimit Evis Kushi jep njoftimin e rëndësishëm: Duke niur nga…

Advertisement

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi ka publikuar një postim në rrjete sociale, ku shkruan se në mandatin e ardhshëm të Partisë Socialiste, gjuha angleze do të ketë një prioritet të madh. Ajo ka bërë me dije se mësimi i gjuhës së huaj anglisht do të nisi që në klasë të parë.

“Gjatë këtij mandati vëmendja jonë ka qenë në forcimin e kurrikulave, kapaciteteve dhe cilësisë së mësimdhënies në anglisht, duke arritur në kushtet kur gjatë mandatit të ardhshëm do të bëhet i mundur fillimi i mësimit të anglishtes që nga klasa e parë.” –  shkruan ajo në postimin e saj.

Advertisement