Friday , May 20 2022

Ngjarja e rëndë në Stamboll që ndau përfundimisht Tean nga Bearti. Tea i tregon të gjitha: Ja pse u ndava

Advertisement

Tea Pranon se ngjarja e rëndë që ndodhi mes tyre në Stamboll shkatërrroi përfundimisht marrëdhënien , që sipas saj ishte toksike . Tea tregon se Bearti shfaqte pasiguri në raport me njëri tjetrin , qëndronin gjatë të gjithë kohës bashkë dhe kjo sa duket rriti tensionet dhe debatet e forta mes njëri – tjetrit .

Kudo shkonte Tea , Bearti e ndiqte nga pas . Gjate kohes qe ishin bashk Tea tregon se ka hequr dore nga gjithcka , iu perkushtua atij dhe kjo mendon se eshte gabim ne fakt .

Si pasojë e gjithë trysnisë , xhelozia e Beartit ishtë faktori kryesor i ndarjes së tyre .

Por në Stamboll Tea pranon se një ngjarje e rëndë ka ndodhur dhe festa është kthyer në një atmosferë zenkash dhe urretjesh . Tea pranon përfundimisht se gjithcka ka mbaruar me Beartin dhe nuk ka më rikthim pas .

” Nuk dua të më pyesin më për këtë , ishte një eksperiencë e bukur nuk mund të them që nuk e kam shijuar , por edhe qe kam vuajtur . Kjo kthehet në një mësim dhe mbetet në të shkuaren .

Nëse do rikthehesha me Beartin? Është një kapitull i mbyllur për mua , nuk ka me kthim ”Me këto fjalë Tea mbyll intervistën …

Advertisement