Thursday , May 19 2022

Kur mund t’i kthehehemi normalitetit? Silva Bino jep lajmin e mire: Besojmë se deri në fund të..

Advertisement

Ekspertja e te gjithe procesit te vaksinimit qe po kryhet ne vendin tone siguron qytetaret se vaksina Sinovac ka te dhena optimistee ne lidhje me efektshmerine ne popullate dhe ajo pritet te parakualifikohet dhe nga Organizata Boterore e Shendetesise keto dite.

Silva Bino: Kemi te dhena ne lidhje me efektshmerine e vaksines ne Turqi i cili eshte nje vend qe ka marre pjese ne fazen e trete te studimit para se te fillonte va ksinimin masiv dhe kemi te dhena nga Brazili e disa vende te tjera.Sinovac i ka ofruar OBSH per te marre parakualifikimin.

Ne qofte se ne do te kemi kete furnizim me vaksina te cilat do te vijne sipas marreveshjeve ne kohen e duhur. besojme se deri ne fund te qershorit te kemi te vaksinuar te pakten 40% te popullates.

Shpresoj te behet me mire ndaj kjo vere do te na gjeje ndryshe.

Advertisement