Thursday , May 19 2022

Ka dalë të gjejë burrë në televizor/ Gilberta ëmbëlson studion e Përputhen: Eh e kisha për herë të parë…

Advertisement

Episodi i tretë i PërPuthen 40 ka nisur disi ndryshe. Ka qenë Gilberta ajo e cila ka bërë një surprizë për të gjithë të pranishmit duke sjellë një kek në skenë. Ajo është shprehur se ka filluar të mësojë të gatuaj dhe për këtë arsye kekun e parë e ka sjellë në skenën e PërPuthen 40.

Gilberta: e kam sjellë unë. Vendosa që të mësoj të gatuaj më në fund dhe kekun e parë vendosa që të sjellë këtu.

Arjani: Aa dmth ne do e bëjmë eksperimentin. Me kë e ka takimin?

Bora: Për Ilirin e ke sjellë?

Arjani: Kur ka një motiv të mirë për të takuar dikë, japin e marrin receta.

Gilberta: Ishte takim i ëmbël dhe bëra një kek të ëmbël.

Advertisement