Friday , May 20 2022

Ja kush konfirmohet në krye të Prokurorisë së Elbasanit (Emri/ Foto)

Advertisement

Kreshnik Ajazi është zgjedhur nga KLP në krye të Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan për një mandat 3 vjeçar.

Ka një raport pozitiv për Ajazin në KLP.

Këshilli nuk ka gjetur probleme për pasurinë dhe as për kriterin e figurës për Ajazin. Sipas informacioneve, ai ka marrë pjesë në trajnime të ndryshme brenda dhe jashtë vendit dhe se ka qenë pjesëmarrës në disa kurse dhe shkolla verore në disa vende.

Advertisement