Thursday , May 19 2022
Foto Arkiva

Çfarë po ndodh në Elbasan?. Forca të shumta policore në boulevard.

Advertisement

Policia e Elbasanit po zhvillon një aksion me plan masash kontrolli në qytetin e Elbasanit. Në kuadër të këtij plani po zhvillohen kontrollet në disa lagje dhe në lokalet përgjatë Bulevardit “Aqif Pasha”. Në mbështetje të kontrolleve të policisë së Elbasanit edhe forcat Renea. Mesohet  se kontrollet kanë si qëllim evidentimin dhe goditjen e elementëve kriminale./BË

Advertisement