Friday , May 20 2022

11 fëmijë në moshën 23 vjeçare; Njihuni me historinë e Christinës, mamit më të re dhe të dashur

Advertisement

Imagjinoni jo një por njëmbëdhjetë foshnje që kërkojnë vëmendjen tuaj në të njëjtën kohë. Kjo është jeta e Christina Ozturk, një grua 23-vjeçare dhe ajo nuk mund të ishte më e lumtur se kaq. Në fakt, ajo është aq e dashuruar me fëmijët, sa po planifikon të ketë një familje edhe më të madhe.

Kur Christina ishte 17 vjeç, ajo lindi fëmijën e saj të parë, Victoria. Ajo ishte një nënë e vetme, por jeta e saj ndryshoi kur ajo u takua me burrin që ka edhe sot. Sipas saj, ai u dashurua me të në shikim të parë dhe i kërkoi të martoheshin dhe të kishin shumë fëmijë.

Shumica e fëmijëve të Christinës kanë lindur në të njëjtën kohë dhe janë në të njëjtën moshë! Meqenëse është e pamundur, të kesh kaq shumë fëmijë në të njëjtën kohë, ajo dhe burri i saj u kërkuan një nënë tjetër për të ndërtuar shpejt një familje të madhe.

Edhe pse nuk i lindi të gjithë, ajo është përsëri mamaja e tyre biologjike. Çifti dëshiron të ketë edhe dhjetëra fëmijë të tjerë, por ata ende nuk kanë planifikuar një numër të saktë.

Partneri i saj milioner, 56 vjeçar, është një super baba i cili sigurohet që nevojat e të gjithëve të plotësohen në familje. Për të ndihmuar Christina të kujdeset për fëmijët në mënyrën më të mirë, ata kanë dado dhe disa ndihmëse.

Advertisement