Friday , May 20 2022

Largime nga programi dhe sherre të bujshme, konkurrentët e “Për’puthen” e bëjnë të gjithën për show? Del fotoja

Advertisement

Disa prej debateve më të ashpra në program këtë periudhë kanë qenë mes Sarës, Jasminës, Antonelës dhe Elvisit. Ky i fundit, pikërisht prej këtyre debateve, u largua edhe nga programi. Mirëpo, sipas një faqeje në Instagram, këta konkurrentë e bëjnë të gjithën për show.

Ose, varianti i skenareve aq të përfolura në program, është i vërtetë. Sara, Jasmin, Antonela dhe Elvisi, janë parë bashkë në një lokal të Tiranës, në të njejtën tavolinë. Një përzgjedhje tavoline aspak normale kjo, përderisa përpara publikut katërshja sillen si “ármiq” të vërtetë.

Advertisement