Tuesday , May 17 2022

Shêrr mes të rinjve në Elbasan, një prej tyre në gjendje kritike për jetën

Advertisement

Një shêrr mes disa të rinjve është regjistruar ditën e sotme në qendër të qytetit të Elbasanit. Një i ri është në gjendje kritike për jetën pasi gjatë shêrrit ka pësuar dëmtime në pjesë të ndryshme të trupit dhe kokës. Nuk dihet ende shkaku i shêrrit si dhe as identiteti i personave që janë përfshirë në konflikt.

Pritet njoftimi I policies per detaje.

Advertisement