Thursday , May 19 2022

Çfarë ndodhi në Përputhen? Atdheu bën opinionistin Arjan Konomi për të qarë. Motivi

Advertisement

Atdheu ka surprizuar opinionistin e Përputhen Arjan Konomi, puntatën e sotme me një dhuratë. Ai i ka dhuruar një tablo ku shkruhej “Vlerësim për Arjan Konomin për kontributin që ka dhënë si gazetar gjatë lùftës së Kosovës”. “E kam parë Arjanin në një intervistë dhe më ka prekur shumë,” tha Atdheu teksa i dorëzoi dhuratën.

Kjo dhuratë e papritur bëri që Arjani të derdhte lot në studio duke e falenderuar për gjestin. Po ashtu, Atdheu kishte dhe një dhuratë për moderatoren Bora Zemani, një suvenir nga qyteti i Gjakovës.

Advertisement