Sunday , May 22 2022

Thirrje për të mos dalë nga shtëpia, Posta Shqiptare shpërdanë rreth 39 322 pensione për të moshuarit në Elbasan

Advertisement

Rreth 39 322 pensione janë shpërndarë deri tani në qarkun e Elbasanit pranë banesave të të moshuarve, pa qenë nevoja që ata të lëvizin duke shmangur infektimin apo përhapjen e COVID-19. Prefekti i qarkut të Elbasanit, Maksim Malaj tha për ATSH-në se, “filiali i Postës qarku Elbasan ka shpërndarë 39 322 pensione. Nga të dhënat e deritanishme në total janë shpërndarë 78% e pensioneve”.

Posta Shqiptare vazhdon intensivisht shpërndarjen e pensioneve në banesë për të gjithë pensionistët e Republikës së Shqipërisë. Në kuadër të situatës së krijuar prej COVID-19, qeveria mori masat që pensionistët dhe të moshuarit të mos lëviznin prej banesave të tyre, duke dërguar edhe pagesat e pensioneve pranë banesave të tyre

Advertisement