Thursday , May 26 2022

Llatja: Policia Bashkiake Elbasan kujdeset në ruajtjen e distancave në pikat më të frekuentuara

Advertisement

📍#ELBASAN – Që herët në mëngjes Policia Bashkiake po kujdeset në ruajtjen e distancave në pikat më të frekuentuara të qytetit. 🧍🏼‍♀️➖🧍🏻

Faleminderit të gjithë qytetarëve që po tregohen bashkëpunues e po respektojnë rregullat dhe oraret.😄

#BashkëDoiaDalim 👐🏿

Advertisement