Monday , May 23 2022

Kabineti qeveritar dobësohet nga Anila Kalleshi, flet dietologia

Advertisement

Anila Kalleshi në një intervistë ekskluzive për Fjala.al, ka dhënë edhe disa detaje pikante për personazhe të njohur si në fushën e politikës, ashtu edhe të artit.

“Kabineti qeveritar i kryeministrit kanë qenë pothuajse të gjithë të trajtuar dhe të trajnuar nga qendra ime. Gjithashtu edhe disa aktorë nga “Portokallia” duke filluar nga Renata, e cila ka humbur 32 kilogramë pa pasur asnjë problem shëndetësor. E ruajti trupin e saj për një kohë të gjatë derisa e shkëputi dietën dhe filloj të konsumoj alkool në fundjavë”, tregon Anila.

Një histori tjetër të veçantë që ajo tregoi për gazetaren e Fjala.al, është edhe rasti i Linda Halimit.

“Një rast i veçantë ka qen Linda Halimi, të cilën e kam mbajtur në qendrën time për të fjetur dhe e mbyllja me çelës që mos kishte mundësi për të dalë. Një ditë madje kishte porositur një picë të madhe dhe një pije energjike dhe e kishte ngjitur në kat të tretë me çarçafë”, thotë dietologia e njohur Anila Kalleshi.

Më tej ajo ka treguar se disa emra të tjerë të njohur që kanë ndjekur këshillat e saj janë: Aurela Hoxha, Aurela Gaçe, Silva Gumbardhi, Olta Gixhari dhe Arjola Demiri, e cila humbi 8 kg para filmit ” I Love Tropoja”.

Advertisement