Friday , May 20 2022

Festojmë Krishtlindjet në shesh/ Bashkia Elbasan publikon programin: Lajmëroni shokët e shoqet…

Advertisement

Festojmë Krishtlindjet në shesh 🎄

Magjia e festave pushton sheshin “Gensher”.
Bashkia Elbasan organizon një shumëllojshmëri aktivitetesh për fëmijët e qytetit.

Lajmëroni shokët e shoqet dhe të gjithë në shesh!

Advertisement