Friday , May 20 2022

Gazetari dhe Aktivisti Alban Shingjergji dhuron lule dekorative për qytetin.

Advertisement

Gazetari dhe Aktivisti Alban Shingjergji dhuron lule dekorative per qytetin.Ja cfare shkruan ai ne profilin e tij :➡️Ne keto dite te para te 3️⃣0️⃣ vjetorit te lindjes vendosa te dhuroj 3️⃣0️⃣ 🌷 dekorative per qytetin,ne kuader te nismes “Dhuro nje lule per Elbasanin”.Padyshim qe nuk jane mjaftueshem, por te gjithe bashke 👨‍👨‍👧‍👧 mundemi që Elbasani të bëhet një qytet 🏡 ku të mbizotërojnë 🌹🌷💐 shumëngjyrëshe e plot aromë të cilat japin ndjesi të menjëhershme pozitive 😊Mbillni një 🌷 për një qytet edhe më të bukur,plot frymëmarrje ✔️#DhuroNjeLulePerElbasanin#BashkiaElbasan

Advertisement